реклама 468

Monday, March 16, 2009

Бой на питбули окървави село Богданов Дол

Денят - Бой на питбули окървави село - Стандарт

Перник. Освирепели питбули окървавиха пернишкото село Богданов дол. Породистите четириноги се ръфаха до смърт в нелегални кучешки борби за кефа на стопаните си. Охранени и добре гледани домашни любимци се събраха от цялата страна за двубоите. В най-ожесточената схватка се вкопчиха пернишкият Роки, който е на година и пет месеца, и тригодишният Шахран от Суходол. Екшънът се разигра по време на събора в селото.

Кучкари превърнаха в кървава арена ливадата, на която малко преди това местните направиха възстановка на обичая "Премуз на овце". Четириногите пазачи на стадата също се бориха, но демонстрациите при овчарските кучета спираха при туш. Питбулите обаче се хапеха и давиха до пълна победа пред очите на зяпачите. В тълпата имаше и деца.

Борбите са незаконни и се провеждат въпреки забраната на местната власт. Цяла сутрин вчера кучкарите, дошли от Разлог, Суходол, София и други градове на страната, се местеха от място на място, докато си намерят терен за двубоите. Край на свирепите схватки и екзалтацията на зрителите сложи кметът на селото Кирил Кирилов, който разгони кучетата от поляната. Участниците и публиката упорито отричаха да се събират залози за победители в дуелите. Борбите се правели заради тръпката.


2 comments:

  1. Как може да са толкова жестоки? И публиката седи и гледа спокойно?
    коли скрап

    ReplyDelete
  2. Нямам думи! Как може да има толкова жестокост в хората?
    Автошкола София

    ReplyDelete